Deltagare

21 deltagare anmälda
13 betalda

Angelika Hegland – Arrangör

Fågel (OC)
Personlighet: Piper ibland, mest tystlåten, gillar att gömma allt möjligt

Betald: Ja

Jake Olsson

karaktär

Kjell/”Boomer” (Så boomer jag kan)
Internet/ Meme

Bakgrund: Låg utbildad lastbilschaufför, frimärkssamlare, fiskar och grillningsentusiast. 

Personlighet: Okunnig, patriot, beroende av Monster Energi dryck, Biltemaentusiast och tror att han är bättre än alla som är yngre än honom

Betald: Ja

Karl-Kristoffer Johnsson

Clark Kent
DC Animated Universe

Bakgrund: Som spädbarn skickades Kal-El av sina föräldrar från den döende planeten Krypton till Jorden. På Jorden blev han upphittad av paret Kent som adopterade honom och gav honom namnet Clark. Som vuxen flyttade han till Metropolis och började jobba för tidningen Daily Planet. Samtidigt använder han sina utomjordiska krafter för att rädda folk i sin andra identitet Superman.

Personlighet: Godhjärtad, modig, idealistisk. Som Superman vill han vara en inspiration och ett gott föredöme för människorna på Jorden, men han känner även ett behov av att vara Clark ibland för att vara en del av mänskligheten

Betald: Ja

achivements

Wikxen Erik Wikström

Bruce Wayne
DC Animated Universe

Bakgrund:När Bruce Wayne var liten blev hans föräldrar ihjälskjutna framför honom av en rånare. Han bestämde sig då för att slå tillbaka mot brottslighet. I flera år tränade han för att sedan börja patrullera Gotham City som Batman.

Personlighet: Som Bruce Wayne låtsas han vara en bortskämd playboy som inte riktigt bryr sig om något. Hans riktiga jag som Batman är mycket mer seriös. Men hans hårda yttre döljer ändå en kärna av medkänsla.

Betald: Nej

Aiden Vanderman – Arrangör

Donald (Bishounen version)
Kingdom Hearts

Bakgrund: Tillsammans med sina vänner Goofy och Sora, åker de till olika världar för att ta ut alltifrån olika monster till livsfarliga organisationer. Han är magiker och försvarare för kung Mickey.

Personlighet: Trots att han kan vara uppkäftig och cynisk, är han snäll i slutändan. Kort stubin och säger oftast saker först innan han tänker. Tycker om att flörta och gillar verkligen sex.

Raziel (OC)
The Prophecy

Bakgrund: Raziel är ärkeängeln över alla hemligheter. Hen skickades ned till jorden för lite över 20 år sen, eller snarare, hen frivilligt gjorde det i Guds namn. Tillsammans med sina kollegor gör Raziel allt för att människorna inte ska sätta sin fot i himmelriket – eftersom de inte har rätt att bl.a. veta om Guds hemligheter.

Personlighet: Hen är tystlåten av sig, lyssnar gärna till vad andra har att säga. Raziel använder sig av ord för att få fram information från andra och drar gärna i trådar på folks relationer. Människor må vara lägre stående än hen, men om någon döljer något ger Raziel gärna något för att få dess svar.

Dr Emery Jekyll och Hyde (OC)
Anno 1859

Bakgrund: Emery Jekyll är född 1834. Efter en incident som ung, utvecklade hen personlighetsklyvning utan sin vetskap. Sin andra personlighet kallar sig för ”Hyde”. Dr Jekyll är en medicinskt doctor som gärna experimenterar nya brygder.

Personlighet:
Dr Jekyll; Hen har full av energi och tycker om att vara där saker händer – speciellt när hen kan lära sig något av det. Tenderar att glömma vad gränser går, såsom sina experiment och det sociala.

Hyde; Till skillnad från Jekyll är hen kall och passiv. Ser inga som helst problem med att vara brutal i sina experiment, vilket de gemensamt delar att det finns inga gränser. Hyde vet om Dr Jekylls personlighetsklyvning och minns allt som Dr Jekyll gör.

Betald: Ja

Anders Gatu

Goofy (Bishonen version!)
Kingdom Hearts

Bakgrund: Del av radarparet Donald och Goofy som hänger med Sora på hans äventyr. Goofy är en riddare och försvarare av Kung Mickey, men slåss endast med sköld som vapen.

Personlighet: Lättsam, verkar dum vid första anblick men är oftast den smartaste i gruppen ändå. Alltid glad och tar hand om sina vänner. Var aldrig skyldig honom pengar dock!

Dr Wily
Megaman

Bakgrund: Ett geni av sällan skådat slag. Bygger robotar för alla tillfällen och vill se robotarna få sin beskärda del i samhället, precis som alla människor. Tar ofta till kriminella medel för att nå sina mål.

Personlighet: Genialisk, excentrisk, envis och arrogant som bara den. Tycker alltid han har rätt och kan uppfinna saker för att lösa de flesta situationer.

Interdimensional Prince
Monster Prom

Bakgrund: En prins som reser över hela kosmos (men oftast till Monster High School av nån anledning) i jakt på någon att gifta sig med. Man, kvinna eller övrigt. Spelar ingen roll.

Personlighet: Väldigt fancy. Försöker stöta på i princip alla, då han förmodligen ser alla som potentiella partners. Han gör gärna deals med folk för att övertyga dem om att åka iväg med honom och dela hans kungarike. Dyker upp när man minst anar det.

Betald: Nej

Amanda Bohlin

Shoto Todoroki (genderbend, casual)
My Hero Academia / Boku No Hero Academia

Bakgrund: Shoto är en elev på U.A. high school. Han är en av huvud karaktärerna i serien. Han är en väldigt traumatiserad person med en kompicerad familj historia. När han var liten hällde hans moder kokhett vatten på hans vänstra öga, som är varför han har en stort ärr där. Shoto har på sin vänstra sida eld krafter som kommer från hans hatade faders sida. På högra sidan har han is krafter från hans moders sida.

Personlighet: Shoto är en väldigt tyst låten karaktär som oftast inte pratar, men när han väl pratar är han sarkastisk som fan.

Betald: Nej

Anton Nybling

karaktär

King
Nanatsu no Taizai/The Seven Deadly Sins

Bakgrund: ”The Grizzly Sin of Sloth” som han också var beskyddaren av älvskogen tills han förlorade minnet och försvann. När han kom tillbaka var skogen förstörd och alla han kände döda (åtminstone så mycket han visste). För det här blev fick han sin titel som the sin of sloth för att enligt vad alla andra såg hade han varit lat och låtit skogen förstöras.  Nu är han del av ”The Seven Deadly Sins” och hjälper till att stoppa en mängd av olika problem.

Personlighet: King är på utsidan en smått lat person som lätt blir känslosam. Däremot är han egentligen någon som bryr sig mycket om andra och kan även vara hårt arbetande samt seriös vid tillfällen. Anledningen till att han verkar lat är för att han inte alltid tror på sig själv och därför hellre undviker att göra saken om han är omotiverad. Men känslosam är han definitivt och på flera sätt.

Betald: Ja

Jennifer Lindgren

Komodo Joe (Humanized)
Crash Bandicoot

Bakgrund: Den äldre av Komodo Brothers. Räknades som fiende till Crash Bandicoot förut, men är nu på neutral mark istället, mer intresserad att söka rätt på undangömda skatter.

Personlighet: Tävlingsinriktad, strategisk, temperamentsfull, dålig förlorare när det kommer till alla tävlingar, HAN ska vinna i alla tävlingar som han kan delta i.

karaktär

Gråben (Humanized)
Looney Tunes

Bakgrund: En dedikerad fanatiker som tar till väldigt extrema metoder för att fånga in Hjulben, vilket inte brukar sluta speciellt bra för honom. Särskilt inte när det oftast involverar diverse vapen, katapulter och osynlig färg från ACME.


Personlighet: Väldigt envis, strategisk, gillar att göra planer, oftast genom att anteckna ner dem eller rita upp det. I många situationer är Gråben dock samarbetsvillig och hjälper till när det behövs. Istället för att prata kommunicerar han med hjälp av skyltar.

Betald: Ja

Nicklas Lindholm

karaktär

Dr.Pepper
Bartender (NPC)

Bakgrund: Information och föremål går att byta till sig i baren där Dr.Pepper arbetar. Men vem är denna figut igentligen? På vems sida är han?

Personlighet: Har 23 personligheter, vilken eller vilka råkar du ut för?

Betald: Ja

Daniella ’Danna’ Manthey – Arrangör

Maddy Garden (OC)
Youtubesona

Bakgrund: Ever since Maddy was a little girl, she’s always wanted to open up her own bakery, but since she was born mute, that dream seemed to be far off.
But even being born a mute, she never gave up on her dream and worked extra hard to reach that far off dream.
In need of money, she created a youtube channel, in hopes she could receive add revenue but getting to that point is a hard journey as well and she has a long way to go before she can reach any of her goals.

Personlighet: Maddy is a nurturing sort of person, always looking out for others and willing to assist them in any way that she can. According to Ace, Maddy’s greatest gift is her warm hospitality as she cooks/bakes for the eater to make them feel good. Her kindness, through her cooking, even moved the sour looking people into a small smiles.

Maddy also demonstrates that she is perceptive when it comes to people’s mental and emotional state, she is able to tell what kind of driving force is pushing someone.

She’s often seen handing out homemade sweets!

Betald: Ja

Sedra Bäcklin

C3PO
Star Wars

Bakgrund: Byggdes ihop igen av Anakin Skylwalker med reservdelar nä han hamnat på scraphögen på Tatooine  efter att ha varit en protokoll droid för en navigatör.

Personlighet: Programmerad mest för etikett o protokoll, han är ganska fussy och oroar sig en hel del över saker o ting.

Betald: Nej

Simon Fry-Eggers

karaktär

Random Bybo (Svensk version)
Ken – Björnäven

Bakgrund: År 1999 sveptes värden ut i ett atomkrig och alla människor befann sig i en värld full med öken och enorm resursbrist. Detta ledde till att de överlevade människorna formade mindre grupper eller kolonier där man i regel kämpade för att producera mat och vatten eller ta andras resurser. I denna värld härskar våldet och det enda av världen är mat och vatten. Polarn är en person som tillhört en liten koloni med en liten brunn, potatis och tomtat odling. Hans liv har de senaste åren mest gått ut på att skydda sina ägor och jaga bort potatistjyven Bert som är en jäkla nolla!

Personlighet: Pollarn är en vanlig bybo i en fallen värld med en ovanlig låg intelligens en han är åtminstone inte ett svin. Han följer sin ledare ”den gamla mannen” och tar många av hans visdomsord till hjärtat.

Betald: Nej

achivementsachivement

Jesper Blank

karaktär

Okänd (BoJack Horseman)
(omskriven) (Humanized)
(Netflix) Bojack Horseman

Bakgrund: Född den 2 januari 1964, BoJack F. Horseman föddes och blev uppvuxen i San Francisco, Kalifornien, och växte upp i en dysfunktionell familj.
BoJack både med sina föräldrar Beatrice och Butterscotch Horsman, BoJacks föräldrar var känd för att vara alkoholister, kedjerökare, barnmisshandel och även berättade hotfullt till BoJack flera gånger att det var hans fel att dem misslyckades med deras yrke/drömliv. I tid ålder så började BoJack dricka sprit för att kunna hålla sig borta från mental och fysisk skada i smyg för sina föräldrar.

Mitten av 80-talet så lämnade BoJack sitt problematiska hem; BoJack hittade ett jobb i Los Angeles som en komiker.
I en comedy club så träffade Bojack en person som heter Herb Kazzaz, dem blev bästa vänner och skapade en TV serie som heter ”Horsin’ Around”.
Trots alla negativa recensioner från kritiker är ”Horsin ’Around” en enorm hit, och BoJack stiger snabbt till berömmelse. Under showen blir dock BoJack långsamt mer och mer deprimerad, bitter och cynisk. Han låter också berömmelse gå till huvudet.

När showen slutade i 90-talet så fick BoJack nog med att jobba i filmbranschen och sa nej till massor av film roller. Början av 2014 så är BoJack än deprimerad, bitter och cynisk. BoJack bor med sin arbetslösa kompis Todd Chavez, Bojack vill inte att Todd ska lämna honom; BoJack är rädd för ensamhet. BoJacks flickvän Princess Carolyn dumpade honom men stannar kvar som hans manager.

Personlighet: BoJack är bitter, deprimerad,osäker, självhatande,narcissistisk och ibland självdestruktiv person.  Bojack har ofta en dålig humör till saker och är enkelt irriterad till normala vardagliga saker, har väldigt dåligt tålamod med personer som han omgiver med. Däremot finns det bra sidor av BoJack, han vill verkligen ta hand om personer som han vill verkligen bry sig om men det kräver en enorm kraft att visa upp den sidan; största orsaken till varför det tar tid är att han känner sig osäker och oönskad av deras tid, kärlek, egna motivation eller hans svagheter är i vägen.  

Betald: Ja

Hillevi Trollborg

karaktär

Abigail
Stardew Valley (Spel)

Bakgrund: ”Abigail lives at the general store with her parents. She sometimes fights with her mom, who worries about Abigail’s ”alternative lifestyle”. Her mom has the following to say: ”I wish Abby would dress more appropriately and stop dyeing her hair blue. She has such a wonderful natural hair color, just like her grandmother did. Oh, and I wish she’d find some wholesome interests instead of this occult nonsense she’s into.” You might find Abigail alone in the graveyard, or maybe out in a rainstorm looking for frogs.”

Personlighet: Abigail is an adventuresome girl with purple hair and overbearing parents. She has a curious heart, a desire for action, a poet’s soul, and an independent spirit. There’s speculation that Abigail’s biological father might be the Wizard, although the evidence for this is rather flimsy, but she certainly shows interest in the world of spirits and magic.
Like all origin stories, the hero must struggle with not only outside forces, but her own self, and Abigail is no exception. Abigail’s internal struggle is against traditional roles for women, where her very traditional parents are attempting to shove her into a very traditional role. Abigail craves excitement and adventure, to find her own path in life instead of submitting to one chosen for her.

Betald: Nej

Achivementsachivementsachivementsachivementachivementsachivements

Hugo ”Pixie” Elfsberg Johansson

karaktär

Mordecai (Nuvarande i canon)
Borderlands 3 

Bakgrund: Mordecai har gjort mycket, han började som professionell skytt på sin hemplanet men blev anklagad för fusk och flydde då till den kaotiska planeten ”Pandora”, där jagade han skatter, skurkar och allt annat man kan tänka sig och mötte sin nya familj.
Efter många äventyr har nu han, hans bästa vän och deras adopterade psykopatiska dotter, tagit upp jobb här och där i galaxen för nöje, pengar och godhetens skull…. Men kanske mest pengarna…..

Personlighet: Mordecai är en lojal och pålitlig person med mycket kärlek att ge även om han inte vill visa det. Som vilken Pandorian som helst är han inte riktigt helt mentalt normal, han har påtagliga alkoholproblem, en viss besatthet till sina husdjur och skjutvapen och en stor älskan i att skjuta, hugga och mörda sig fram i världen, trots detta så agerar han ofta som en logisk och lugn röst i kaoset. 

Betald: Nej

Mattias Karlsson

Seth (Original med liten ändring (för bekvämlighet))
Atlantis: Det Försvunna Riket

Bakgrund: Seth är en ung man som nyss lämnat barndomen bakom sig. Hans far dog nyligen efter en kort tids sjukdom och hans mor förlorade han redan som barn. Han har blivit utvald som följeslagare för Drottning Rhea på Atlantis men hans tid där blir inte som han tänkt när hennes majestät blir bortrövad.

Personlighet: Seth är oförsiktig och ibland kan det straffa sig. Han har dock tillräckligt mod för att trotsa döden och komma undan från faror som lurar omkring honom. Han kan även vara kaxig och tar inte order från vem som helst men han är alltid lojal till sin drottning. Han har också en tendens att blanda ihop färger ibland.

Betald: Nej

Luna Ekenlöw – Arrangör

karaktär

Wynonna Earp (Season 2)
Wynonna Earp(Netflix)

Bakgrund: Wynonna was born as one of the two heirs of the Earp line, alongside her sister Willa. She accidentally shot and killed her father when she was 12, in an attempt to stop an attack on her family where they kidnapped her older sister.
She went on to have a very difficult early life, being committed to a psychiatric facility when she tried to tell her story about the demons that attacked her home. Her life continued to be rough until she left her hometown of Purgatory, when she became of age.
She returned many years later for a funeral of her uncle, which coincidentally happened to be on her 27th birthday, which also is the age at which the powers of the Heir begin. After being reunited with her younger sister, and dragged into a Black Badge Division, she began to fight the demons to get rid of the curse for good.
She has spent a lot of time doing just that, when a whole lot of new things have started to pop up in Purgatory, and she now has to deal with that, as well as an unforeseen problem that affects her body greatly.

Personlighet: Wynonna is a fairly impulsive person, who’s burdened by a great deal of trauma, guilt and has become afraid to be vulnerable, even with those people she cares about.
She’s a quick thinker, and acts a lot on her instincts, but her moodiness will sometimes cloud her judgement and make her look irritable and unstable.

Samael (OC)
The Prophecy

Bakgrund: Samael was one of the grimmer angels from the time when God still spoke to the angels. Samael was responsible for finding and accusing sinners so they could be punished by their fellow angels.
They were a bit mischievous though, and didn’t shy away from seducing the humans to commit sins so they would be punished.
Samael is working for Gabriels side nowadays, hellbent on keeping the humans out of heaven. They’ve been spending the last 40 years down on earth and are more accustomed to blending in than most of their kind.

Personlighet: Wynonna is a fairly impulsive person, who’s burdened by a great deal of trauma, guilt and has become afraid to be vulnerable, even with those people she cares about.
Seething with jealousy and bordering on hatred, Samael usually relies on their cunning to reach their goals. They tend to present themself as a charming, friendly person to nestle in and find out who to accuse next.

Betald: Ja

My Fransson – Arrangör

Holly
Story of Seasons: Trio of Towns

Bakgrund: Holly växte upp i storstaden, men har på senare år tyckt att det är något som saknas i hennes liv. Till slut kommer hon på det; hon vill bli bonde! När hon väl berättar detta för sina föräldrar så blir hennes far allt annat än glad, men ger henne till slut en chans att bevisa vad hon går för. Med hjälp av sin farbror Frank så flyttar Holly till sin egna bondgård mitt ute på landet och får själv bygga upp den gård som hon fått. Bondgården börjar liten, men med åren och Hollys hårda arbete så har den växt och blivit något hennes far kan vara stolt över. Hon har även skaffat nya vänner och bekanta bland de tre närliggande byarna och har även bland byborna funnit kärleken. 

Personlighet: Holly är en glad och hårt arbetande kvinna som älskar djur och natur. Hon har lätt att komma överens med andra och tycker om att ge presenter. Hon är full med energi och är alltid villig att hjälpa folk i nöd och lyssna på deras problem. Hon skulle aldrig behandla någon illa med flit, men har en hög moral och står upp för sig själv om något skulle vara fel. Holly har förmågan att kunna se och tala med skördeandarna som bor i de olika byarna. 

Kushiel (OC)
The Prophecy

Bakgrund: När Gud fortfarande talade med änglarna var Kushiel en av änglarna som ansvarade för att dömma och bestraffa syndare. Nu spenderar Kushiel sin tid med att slåss mot sina fränder på ärkeängel Gabriels sida för att hålla himmelriket stängt för människorna. Kushiel blev nyligen nerskickad till jorden för att hjälpa sina fränder och har dålig koll på det moderna människosamhället då hen inte varit där på många århundranden.

Personlighet: Kushiel har ett hetsigt humör och visar ingen nåd. Hen tror blint på sina medänglar och tar deras ord som sanning. Kushiel ser änglar som bättre än människor och är mån om att visa det. Hen tar initiativ om det behövs och är hård mot personer som hen dömmer som syndare. På grund av Kushiels nära koppling med helvetet så har hen inget otalt med Lucifer och hans anhängare.

Tony Stark
Iron Man 3

Bakgrund: Tony blev kidnappad av en terroristcell som skadade honom allvarligt. Under hans fångenskap lyckades han skapa två saker: en arc-reaktor som håller honom vid liv och prototypen av Iron Man, en högteknologisk dräkt som Tony kommer sen använda sig av för att utföra hjältedåd. Han lyckades fly och sedan dess har han tagit på sig hjälterollen som Iron Man. Som Iron Man har Tony stoppat många skurkar under åren och till och med hindrat en utomjordisk invasion. Han har fått jobba med flera andra superhjältar så som Captain America, men kör gärna solo. På senaste tiden har en terroristgrupp ledd av en man som kallar sig ”The Mandarin” attackerat flera ställen i USA och Tony måste återigen strida som Iron Man. 

Personlighet: Tony är rik, känd och väldigt medveten om detta. Han vet att han är ett geni, vilket gör att han ofta agerar som att han är bättre än andra. Han är snabbtänkt men har lätt att bli emotionell och agerar mycket på starka känslor. Han har lätt för att improvisera, men har svårt att förstå andras känslor vilket gör att han har lätt att göra andra irriterade på honom. Tony tar plats, vilket gör att han lätt tar kommandot över situationen på både gott och ont. Efter en nära döden-upplevelse så har Tonys mentala hälsa tagit stryk, han får lätt panikattacker, har svårt att sova och får enstaka hallucinationer. 

Betald: Ja

Wilma Ahlberg- Arrangör

karaktär

Rikka Takanashi
Chūnibyō demo Koi ga Shitai!

Bakgrund: Rikka har fastnat i det så kallade 8th grade syndrome, vilket betyder att hon nästan till fullo lever i sin egna värld. Hon påstår själv vara en förbannad warlock med magiska krafter när hon egentligen är en helt vanlig tjej. Enligt henne har hennes högra öga kraften av the ”Wicked Eye”), och använder därför alltid en medicinsk ögonlapp över det. Dessutom har hon bandage runt sin vänstra arm trots att hon inte har några skador sen tidigare. Med sitt paraply får hon ett kraftfullt vapen i form av vad hon ser som ett svärd. De flesta växer ur sitt 8th grade syndrome, men anledningen till att hon fastnat har att göra med hennes fars död för ungefär 3 år sedan när hon bodde med sina farföräldrar och sin syster. Mycket inspiration har hon också fått av Yuta från hans tid som Dark Flame Master, som nu råkar gå i hennes klass på ”high school” och som börjat fatta tycke för varandra. Det verkar dock som att Rikkas fantasier inte är helt gynnsamt för deras förhållande.

Personlighet: Förutom att vara ganska kär och hänga mycket med Yuta så är hon rädd för främlingar och möter nya människor med någon sorts ”attack-pose”. Hon är också ganska klumpig och ramlar ofta samt glömmer saker. Dock tror hon att vilket vardagligt objekt som helst är ett väldigt värdefullt vapen, kraftfull i strid.

Betald: Ja

Zelda Karttunen – Arrangör

karaktär

Rachel Gardner
Angel of Death

Bakgrund: (OBS SPOILERS!) Efter att ha bevittnat ett mord skulle Rachel till Dr. Danny för psykologisk rådgivning. Hon vaknar dock upp i ett rum som hon inte känner igen och även med minnesförlust. När hon lämnar rummet hörs det i lokalens högtalare att Rachel nu är ett offer. Hon tar sig till hissen som verkar vara den enda vägen ut. Hon kommer dock till en våning där Zack, en massmördare härjar. Rachel lyckas fly upp till nästa våning med en annan hiss som visar sig vara Dr. Dannys. Danny är dock besviken då Rachels ögon inte är densamma.
De söker tillsammans efter utgången men Rachel slutar upp på Dannys operationsbord där han försöker ta hennes ögon.
Efter att Rachels minne triggras får hon tillbaka hennes vackra ögon som har förlorat hoppet om livet.
Zack har dock tagit sig upp till våningen och hugger ner Danny. Han är även på väg att ta Rachels liv men då hon inte längre kämpar emot är det inte längre roligt och han går vidare.
Rachel går efter Zack och ber honom om en tjänst. Att ta hennes liv.

Personlighet: Rachel är väldigt lugn och samlad, antagligen för hennes dödsönskan. Hon verkar även ha problem med empati och svårigheter att uttrycka eller förstå känslor.

Betald: Ja

Achievement:

-#1, Någon gång ska vara första lajvet.
– Replay, Jag kommer tillbaka!
– No change of mind! Bytte eller ändrade inte karaktär.
– 365! Anmälde sig året innan.
– Early Bird. Anmälde eller betalade först.
– Pip! Pip!
– Meiji Mofo.
– Bäst död går till…
– Mest hade karaktären IN.
-Skattanfall! Varning! Det är svårt att hålla masken vid denna spelare!
– Never Trust the Fool… eller?
– Årets skådespelare.
– Regelskapare, har hjälp med att göra spelet bättre/säkrare.
– Silence is Golden.
– Vetskap är Makt.
– DU LEKER MED ELDEN! Du har minst en ARR efter dig!
– Trovärdigt agerande! Arr är imponerade!
– Distraktion! Håller medspelare upptagna när storyn är on-hold.
– Keeping Track. Håller koll på ledtrådar och information.
– Den som väntar på något gott… Varit på ersättarlistan.
– Inne Ute. Behövde agera in fast var OFF.
– Combo Breaker / Du var saknad. Missade minst 1 lajv.