Deltagare

23/25 deltagare anmälda
23 betalda

Karl-Kristoffer Johnsson

Clark Kent
DC Animated Universe

Bakgrund: Som spädbarn skickades Kal-El av sina föräldrar från den döende planeten Krypton till Jorden. På Jorden blev han upphittad av paret Kent som adopterade honom och gav honom namnet Clark. Som vuxen flyttade han till Metropolis och började jobba för tidningen Daily Planet. Samtidigt använder han sina utomjordiska krafter för att rädda folk i sin andra identitet Superman.

Personlighet: Godhjärtad, modig, idealistisk. Som Superman vill han vara en inspiration och ett gott föredöme för människorna på Jorden, men han känner även ett behov av att vara Clark ibland för att vara en del av mänskligheten

Betald: Ja

achivementsachivementsachivements

Wikxen Erik Wikström

Bruce Wayne
DC Animated Universe

Bakgrund:När Bruce Wayne var liten blev hans föräldrar ihjälskjutna framför honom av en rånare. Han bestämde sig då för att slå tillbaka mot brottslighet. I flera år tränade han för att sedan börja patrullera Gotham City som Batman.

Personlighet: Som Bruce Wayne låtsas han vara en bortskämd playboy som inte riktigt bryr sig om något. Hans riktiga jag som Batman är mycket mer seriös. Men hans hårda yttre döljer ändå en kärna av medkänsla.

Betald: Ja

achivementsachivements

Anton Nybling

karaktär

Escanor
Nanatsu no Taizai (Seven Deadly Sins)

Bakgrund: Escanor föddes i kungadömet Castellio där han levde, men efter att han fick sin magiska kraft blev han hatad av alla i sitt hem för att han sågs som ett monster på grund av sin enorma styrka. Med hjälp av en vänlig dam flydde han kungadömet och började vandra runt. 25 år senare räddar han en by från ett monster, men när riddarna av det nya landet tror han är monstret som anföll byn och arresterar honom. Av den här handlingen anses han vara en syndare som inte kan hålla sitt högmod under kontroll och får gå med i en grupp av andra så kallade syndare. Den här består av 7 medlemmar och alla representerar en varsin synd som de dömdes för. Eftersom alla i gruppen hade kallats monster av olika anledningar kände Escanor äntligen att han passade in. Men allt förstördes när gruppen blev anklagade för ännu ett brott de inte begått och gömde sig. 

Personlighet: Escanor är en man av två världar. Under natten är han osäker, artig och skygg samt har en tendens att skylla allting dåligt på sig själv. Däremot, så fort solen går upp ändras han. Desto högre solen står på himlen desto mer högmodig blir han och nu är osäkerheten borta för nu anser han alltid ha rätt. Han är skrytsam, arrogant och delvis oförskämd om man inte riktar all uppmärksamhet mot honom. I den här personligheten känner Escanor att han alltid måste vara det viktigaste i varje situation han är med i. En sak som aldrig ändras mellan hans två personligheter däremot är hans kärlek till poesi.

Betald: Ja

achivementachivementsachivements

Evelina (Evvi) Ingvardsson

karaktär

Loona (wearing her human disguise)
Helluva Boss 

Bakgrund: Loona is the receptionist of I.M.P, (immediate murder professionals) the adoptive daughter of Blitzo, the boss of I.M.P

Personlighet: Cynical and choleric, Loona generally has no interest in matters that are going on around her. She is rude and apathetic toward her colleagues, though her ire seems otherwise indiscriminate. When not looking at her phone, Loona is giving a hateful glare to anyone in view.
She is incredibly undisciplined and doesn’t have much of a work ethic. Among her known behavioral issues, Loona has been known to drink to the point of a hangover before work and having unprotected sex to the point of contracting syphilis. She is also very apathetic to the suffering of others.
Loona also displays an extremely short temper combined with emotional instability.
Despite this, Loona shows a somewhat friendlier attitude towards her adoptive dad, Blitzo, as he enables her actions, and at times when he defends her, she smiles and agrees to his defense. She is also shown to appreciate Blitzo’s sense of humor, especially if it’s at her coworkers expense. Her usual attitude appears to have also made Loona very socially awkward. 

karaktär

Joxaren (The Joxter)
Mumin

Bakgrund: The Joxter first appeared in Moominpappa’s Memoirs as a character Moominpappa befriended and had adventures with in his youth.

Personlighet: The Joxter is described as being very lazy and worry-free, explaining once that the perfect life for would be to live in a fruit tree and eat the fruit as it grows. He occasionally has premonitions, which he calls ”Forebodings”, which lets him know if something bad will happen.
He also has a dislike for authority figures, a trait he shares with his son Snufkin, as well as other family members.

Betald: Ja

achivementachivementsachivements

Jake Olsson

karaktär

Morty Smith
Rick and Morty

Bakgrund: Morty bor med hans familj mamma Beth, pappa Jerry, syster Summer och sin morbror Rick. Morty är bara 15 år men som vilken ny tonåring är aktiv i allt. Han är med i så mycket äventyr med hans morbror Rick att saker spirar ur kontroll majoriteten av tiden. Vilket skapat mycket trauma men han jobbar på det. 

Personlighet: Morty är en ung, godmodig och påverkbar pojke som kan enkelt bli manipulerad. Folk har en tendens att kalla honom slö eller trög och har problem i skolan. Ibland brukar han stamma. Men ändå så har Morty visat att han är en bra lyssnare och kan följa directioner bra. Vilket för han en perfect side-kick. Han är förälskad I en särskild Jessica, som alla vet, och det kommer nog aldrig ändras.

karaktär

Evil Morty/ President Morty
Rick and Morty

Bakgrund: Morty bodde med hans familj mamma Beth, pappa Jerry, syster Summer och sin morbror Rick. Morty är bara 15 år men som vilken ny tonåring är aktiv i allt. Han var med i så mycket äventyr med hans morbror Rick att saker spirar ur kontroll majoriteten av tiden. Men traumat som kom från allt blev inte likadant som tänkt och nu lever för sig själv och lurar folk för sin egna vilja. Med sin Rick död, reser han runt vart än han behöver komma. 

Personlighet: Till utsidan och alla andra så verkar han vara en medkännande, förstående och lugn. ’President Morty’ tror att de största problemet runt om världen är brist i social jämlikhet. Han tror på jämlikhet mellan alla. Men när han bli utvald till president så visas hans sanna identitet  då han är en kall, sadistisk, manipulativ, listig, hänsynslös. väldigt smart, och en diktator som bara har sig själv i sikte. Om någon måste dö för att saker ska bli som han vill, bryr han sig inte om saker blir som det blir.

karaktär

Pim (Semi-original)
Smiling Friends

Bakgrund: Pim kommer från en extremt dysfunktionell familj där allt är väldigt kaotiskt.

Personlighet: Pim är en ’happy-go-lucky’ person/ critter som har en passion för att hjälpa och göra folk glada. Då han också är väldigt glad och är bästa vän med en person/ critter som heter Charlie, den han jobbar med. Saker han gillar (förutom att hjälpa folk) är få folk att le och idén om att ha en familj, motsatt från det håller han sig helst bort från extremt deprimerande saker i konversationer och är inte ett stort fan av våld.

Betald: Ja

achivementsachivements

Simon Fry-Eggers

Garry

Garry
Spel Ib

Bakgrund: Garry besökte en konstgaleri när han plöttsligt upptäckte att inga andra människor fanns på plats i galeriet. Han vandrade målöst runt i galeriet tills han hitta en märklig koridor han ej sätt förut.

Personlighet: Garry är en lung, trevlig och sansad karakrät som dock kan agera orationellt eller förhastat i påfrestande situationer. Han vill andra väl och försöker vara posetiv även när det ser tufft ut.

Betald: Ja

achivementsachivementachivementsachivements

Wilma Ahlberg- Arrangör

 Ib

Ib
Ib (RPG-spel)

Bakgrund: Ib är en liten flicka på 10 år som en dag kom till ett galleri med sina föräldrar. Helt plötsligt släcks lamporna och alla besökare försvinner spårlöst… ensam och rädd söker sig Ib ner till andra våningen och hittar där en stor målning på golvet som hon på något konstigt sätt lyckas ramlar ner i. Hon finner sig själv ensam i en korridor och lär sig snabbt att den röda blomman hon hittade där representerar hela hennes liv, om hon tappar alla kronbladen på den dör hon. Hon försöker läsa sig till information på tavlorna hon ser, men tyvärr förstår hon inte alla ord. Dessutom verkar inte alla tavlor vara helt snälla utan några börjar jaga henne och försöker ta ifrån henne hennes ros. Ensam och rädd undrar hon om hon är ensam i detta galleri, vart hennes föräldrar är och om hon någonsin kommer hitta utvägen.

Personlighet: En söt och snäll tystlåten 10-åring som oftast är väluppfostrad. Kan dock stundvis bete sig lite underligt, även något creepy…

Betald: Ja

achivementachivementsachivements

My Fransson – Arrangör

karaktär

Doppo ”DOPPO” Kannonzaka
Hypnosis Microphone Division Rap Battle

Bakgrund: Doppo är en tvättäkta salary man som jobbar på ett företag som säljer utrustning till sjukhus. Långa arbetsdagar, överarbete och ingen sömn är vardagsmat i hans liv. Han lever sitt mediokra liv i Shinjuku med sin rumskamrat och barndomskompis Hifumi. Efter att Ordets Parti tog över Japan så blev Doppos liv inte direkt bättre. Deras hårda tag mot manliga medborgare var något som även han märkte av. Men han fick en chans att göra skillnad: hans läkare Jakurai bjöd in honom till den första Division Rap Battle och tillsammans med Hifumi bildade de tre laget Matenro, vars mål är att förändra samhället till det bättre. De representerar numera Shinjuku divisionen och är även vinnarna av den första Division Rap Battle:n. Den lilla fritid Doppo har mellan jobb och rapstrider spenderar han med att sova eller fiska och andra aktiviteter tillsammans med sina lagkamrater.

Personlighet: Doppo är konstant stressad till den nivån att han verkar trött och apatisk hela tiden. Han är även en extrem pessimist och ser det negativa i allt. Han pratar tyst och lugnt, brukar inte ta upp plats och ber konstant om ursäkt som försvarsmekanism när han blir påhoppad. Andra brukar beskriva honom som ”tråkig” och även hans MC-namn är inget särskilt, det är nämligen bara ”DOPPO”. Det är inget ovanligt att Doppo muttrar för sig själv om något stör honom istället för att konfrontera det och han är väldigt hård mot sig själv. Han ifrågasätter gärna saker, men har svårt att stå på sig. Den enda personen han inte har problem att ge kritik direkt till är Hifumi, detta för att Doppo är bekväm runt Hifumi och är den enda som ses som Doppos vän. Doppo har lätt att hamna i en loop där han kritiserar sig själv konstant och slutar bry sig om det som händer runt honom, vilket oftast Hifumi eller Jakurai måste dra ut honom ur. Hans egentliga personlighet skiner igenom när han är med sina lagmedlemmar eller i en rap-strid. Då säger han vad han tycker och får ut sina aggressioner han hållt inne. I sällskap med sitt lag så äe Doppo lite mer vågad än om han hade varit ensam. Trots att Doppo kan verka som en fegis så har han samma höga moral som resten av sitt lag och är villig att göra allt för att hjälpa andra människor, vilket är en del av Matenros filosofi. Hans raptexter består främst av att kritisera sig själv och samhället i sin helhet än att direkt attackera sina motståndare. Doppo avgudar Jakurai och är villig att följa honom överallt, vilket gör att han blir lite mindre självgående när doktorn är i närheten. Han försöker att bekämpa sina svaga sidor, men det går sakta och han är oftast behövande av sina lagkamraters stöd.

karaktär

Kade Bartosz (OC)
Tales from Esterea ~Reborn Sky and the Eternal Abyss~ (RP)

Bakgrund: Kade spenderar mestadelen av sin tid på sin båt The Baroness, men är egentligen en agent för den hemliga organisationen Phantom X. Han utför uppdrag för dem under alla möjliga olika identiteter och arbetar i skuggorna. Beroende på vem du frågar så får du olika namn på Kade, till exempel Otto kan kalla honom för Tony ibland, och  vad som är hans egentliga namn är det få som kan säga sig veta till 100%. Han har alltid jobbat med högt uppsatta personer inom organisationen och vet mer om organisationen än de flesta vanliga medlemmar. För några år sedan blev han tillfångatagen av Imperiet och fick sitt hjärta ersatt med en artifakt och blev tvungen att arbeta för dem, något han fick hjälp med att lösa av ett gäng nyinvigna Phantom X:are. Kades förflutna är något han håller för sig själv och även hans närmaste vet bara delar om honom.

Personlighet: Kade tar sällan saker så allvarligt, eller åtminstone visar inte det. Han är skämtsam, lättsam och det krävs mycket för att göra honom arg på riktigt. Det är inget ovanligt att han brukar retas med de han jobbar med om han får chansen. Om någon gör något korkat så suckar han bara och försöker lösa problemet. Hans egna misstag brukar han ta allvarligt på och bestraffar sig själv för. Kade är väldigt duktig på att berätta halvsanningar om han inte rakt ut ljuger och har en tendens att undvika frågor om sig själv. Trots sitt luftfararyttre så är han en mjukis och hoppar in om någon är i fara. Namn är något han inte verkar bry sig om och kallar alla han möter för ”sötnos” istället, ”lilla vän” om de är barn. Kade verkar förtjust i alkohol och gott sällskap, men det krävs mycket för att göra honom full. Vare sig att han är det eller inte så brukar han benämna sig själv som en ”gammal man”, något som bland annat hans äldre kamrat Otto brukar skratta åt.

karaktär

Toshio Ozaki
Shiki

Bakgrund: Toshio har sedan liten varit tänkt att ärva sin fars yrke och bli läkare, oavsett om han vill det eller inte. När hans far dog tog han över kliniken och är huvudläkare för den lilla sömniga byn Sotoba. Nästan allt i hans liv har blivit påverkad av hans familj och yrke, till en grad att hans fru började dejta honom bara för att han just skulle ärva familjekliniken. Men allt detta har inte påverkat Toshios arbete, han har alltid tagit sitt jobb och andras liv på största allvar och blev en utmärk doktor. Hans kunskaper blev dock satta på prov när byborna börja en efter en dö av någon okänd sjukdom, vilket Toshio tidigt börjar misstänka är en epidemi. Trots att det inte fanns några logiska svar eller symptom som matchade redan existerande sjukdomar så arbetade Toshio dag som natt för att lista ut vad som händer i byn. Till slut kom han fram till att det inte var en sjukdom, utan vampyrer som håller på att ta över den lilla byn och göra det till ett område där bara de odöda kan leva. Helt plötsligt ändrades striden mot en sjukdom till en strid mot det övernaturliga och Toshio använder all sin kunskap för att försöka lista ut hur han skall besegra denna nya fiende. Stressen och bristen på sömn har tagit hårt på Toshio, som är nu villig att göra allt för att stoppa vampyrerna, även uppoffringar som han aldrig skulle någonsin tänka sig gjort i vanliga fall.

Personlighet: Toshio har varit en rebell sedan han var liten och alltid haft svårt med auktoritära personligheter, vilket gjorde att han försöker att undvika att bli som sin far som såg läkarrollen som ett jobb och inte ett sätt att hjälpa människor. Hans rebelliska sida gör att han ibland kan hamna i bråk med andra. Han är dock omtänksam och bryr sig om andra, men utanför jobbet uppfattas han oftast som grinig och sarkastisk. Det senare började även synas när stressen tog över, Toshio blev lättirriterad och till och med började skälla ut patienter som han inte brukar göra, vilket personalen runt honom började märka också. Toshio är alltid logisk när han bemöter problem och försöker alltid lösa ett problem med flera teorier. Han är vågad, slug och kaxig och har inga problem att utmana vampyrerna när han väl upptäcker att de ligger bakom allt. Stressen över att förlora patienter tillsammans med brist på sömn och mat har gjort att Toshio har tappat lite av sin medmänsklighet och han är nu hyperfixerad på att utrota vampyrerna.

Betald: Ja

achivementsachivements

Luna Ekenlöw – Arrangör

Hifumi “GIGOLO” Izanami

Hifumi “GIGOLO” Izanami
Hypnosis Microphone Division Rap Battle

Bakgrund: Hifumi är Japans nummer ett host; champagnen flödar och gästerna är svimfärdiga i hans närhet. Hifumi lever sitt glamorösa liv i Shinjuku med sin rumskamrat och barndomskompis Doppo. Efter att Ordets Parti tog över Japan så har Hifumi fortsatt sitt vardagliga liv. Deras hårda tag mot manliga medborgare har inte påverkat honom det minsta, då han fortsatt jobba som en host och njuta av dess fördelar. På grund av en händelse i skolåldern så är han numera rädd för kvinnor och hans arbete som host är ett försök att bota detta. Efter att ha hamnat i en incident, så fick han ett erbjudande att hjälpa andra människor: Doppos läkare Jakurai bjöd in honom till den första Division Rap Battle och tillsammans med Doppo bildade de tre laget Matenro, vars mål är att förändra samhället till det bättre. Hifumi spenderar majoriteten av sin fritid genom att umgås med Doppo eller Jakurai, samt shoppa.

Personlighet: Hifumi är en rättfram person, och hans ärlighet kan ibland få honom att hamna i trubbel. Han tänker sällan innan han pratar och har lätt att “gå folk på tårarna” trots att han menar väl. Han har två personligheter: Hans “hostmode” som Gigolo – där han är mycket artigare och flörtigare, vilket kan göra honom översocial. Men tar man av honom kavajen så återgår han till sitt vanliga jag, där han pratar lite barnsligare och hans rädsla för kvinnor är mycket mer framträdande.  Han föredrar även att retas, framförallt med Doppo.

Su-Jin Jie Hou Beija-flor (Anya Vie)

Su-Jin Jie Hou Beija-flor (Anya Vie) (OC)
Tales from Esterea ~Reborn Sky and the Eternal Abyss~ (RP)

Bakgrund: Su-Jin är en ung affärskvinna från staden Mailure, efter mycket framgångsrika kontrakt har hon byggt upp ett smärre imperium som säkrat hennes inkomst för livet. Dock är detta endast en fasad, skapad av Anya för att kunna utföra sitt arbete för Baroques kyrka. I hemlighet har hon mördat och spionerat på kyrkans fiender. Detta fortsatte utan någons vetskap, till en dag då hon blev ombedd att stjäla en artefakt från imperiet. Hon reste runt med sin butler Mikail och en grupp  under en tid, och byggde starka band med individerna från denna grupp. När dagen väl kom att förråda dem så klarade hon inte av skulden, utan berättade hela planen i efterhand.
Numera jobbar hon som en dubbel-spion för gruppen Phantom X, där hon följer sin mentor Otto.

Personlighet: Su-Jin ger bilden av en uttråkad, naiv och något nyfiken rikemansdotter. Hon kan ibland vara lite för självsäker, till den grad att hon kan anses vara något högmodig, men ändå hjälpsam. Med denna font, så är det svårt att se den mer kalkylerande och försiktiga Anya. Hon har svårt att lita på andra, och kan därför ibland göra impulsiva saker för att slippa förlita sig på någon annans förmåga. En djup osäkerhet har vuxit inom henne sen hon började söka efter en specifik artefakt för kyrkan, och hon försöker vara ärligare och mer öppen.

Carmilla Karnstein

Carmilla Karnstein (Original, säsong 1)
Carmilla The Web Series

Bakgrund: Carmilla, föddes som Mircalla Karnstein i slutet av 1600-talet. Efter att ha blivit mördad när hon var 18, så blev hon uppväckt som en vampyr av en kvinna som senare kom att bli hennes adoptivmor.  De två reste runt och minglade med adeln, men återvände till Styria var 20 år för att utföra en ritual. Detta forstatte tills Carmilla blev kär i en av hennes mors tänkta offer, Elle. Hon försökte hjälpa Elle att fly, bara för att bli förråd och övergiven. Hennes mor begravde henne i en kista fylld med blod som straff.
Efter att ha spenderat en lång tid under jord, blev hon tvingad att arbeta för sin adoptivmor igen och “ta hand om problem” på Silas universitet.

Personlighet: Carmilla framstår ofta som en väldigt sarkastisk och apatisk person. Hon kan verka lite bångstyrig och har en tendens att ifrågasätta auktoritära personer. Detta är dock en fasad för att undvika nära relationer och risken att bli sårad. Så fort Carmilla bryr sig om någon så kommer hon göra allt för att skydda- och hjälpa denne.

Betald: Ja

achivementsachivements

Aiden Vanderman – Arrangör

karaktär

Curtis Craig
Phantasmagoria 2: A puzzle of flesh

Bakgrund: Curtis Craig jobbar i Wyntech, som är en läkemedelsindustri. Ett år tidigare släpptes han från ett mentalsjukhus. Hur han hamnade där var för att han led av sina barndomstrauman, som han tyvärr gör ännu idag. På grund av det så besöker han sin terapeut till och från.
Curtis börjar dock på sin arbetsplats se hemska hallucinationer om död bland annat – speciellt efter ett mord begicks i kontoret.

Personlighet: Han är introvert, lite tafett av sig. Trots det, är han nyfiken och gör helst vad som helst för att veta om sanningen.

karaktär

Mikail Claudio Attano Beija-flor (OC)
Esterea

Bakgrund: Mikail är hälften människa, hälften arakiel. Efter en incident, blev Mikail omplacerad för att beskydda Su-Jin. Lite visste han att han skulle bli förälskad i henne. Trots att han vet att hon inte jobbar hederligt, så ifrågasätter han inte henne alls.
Mikail har en dålig relation med sin fader, som vill inte veta av sin son.

Personlighet: Mikail är försiktig, lugn och sansad (förutom vissa saker som gör honom upprörd). Han är artig och har svårt att ta för sig.

Betald: Ja

achivementsachivements

Anders Gatu – Minion

karaktär

Otto Helmut Hauser Bortusia (OC)
Esterea

Bakgrund: Otto är en man på 121 år, men ser inte ut att vara en dag över 60. Han gillar att hålla sig under marken i gruvor eller pyssla med sin forskning om kristaller och artefakter. Gubben må se rätt liten ut, men han är ett överraskande kraftpaket som kan dricka de flesta under bordet. Oavsett om de vill eller inte.

Personlighet: En gladlynt herre som tar världen som den kommer och aldrig säger nej till sprit, men när situationen kräver det så är han skärpt och kvick och kan ta sig ur de flesta faror. Han ser till att hjälpa de omkring honom, men föredrar alltid att smälta in så mycket som möjligt. Hiding in plain sight, så att säga.

karaktär

Vincent Smith
Silent Hill 3

Bakgrund: Vincent är en präst i en lite… speciell, kan man säga… kyrka. Den kan nog kallas för mer av en kult. Kulten anser sig vara ”den enda sanna religionen” men efter dess tidigare ledare dog så löstes den mestadels upp. Tills det att Vincent kom och återupplivade den med sina pengar och sköter idag dess finanser. Den nyskapade kulten vill på något sätt frammana ”paradiset”, men för alla andra så verkar detta paradiset vara fullt av monster. Men så ser inte Vincent det.

Personlighet: Vincent är en till synes väldigt lugn man, men som kan vara väldigt manipulativ och självgod. Han tar sig själv på alldeles för stort allvar och gömmer sin sadism och narcissism bakom ett väldigt städat och välklätt yttre. Han bryr sig allra mest om pengar och makt, men hittas ofta i bibliotek med en bok i handen. Är väldigt påläst och intelligent, vilket han gärna visar upp om han får chansen.

karaktär

Gomez Addams
The Addams Family

Bakgrund: Gomez är en excentrisk, atletisk, romantisk miljardär som inte bryr sig om pengar, utan mer om sin familj. Han är patriarken över familjen Addams och är en mycket framgångsrik affärsman, men fokuserar nuförtiden mer på sina hobbys som att krascha leksakståg, slåss med svärd eller dansa med sin fru Morticia.

Personlighet: Alltid väldigt välklädd och energisk. Han kan inte motstå en duell, eller en dans för den delen. Han, liksom resten av hans familj, finner mycket nöje i saker som övriga världen förmodligen skulle finna väldigt makabra. Han har en viss grad av sadism och masochism, men det ligger ingen ondska bakom det alls. Han vill helt enkelt njuta av livet och de mörka sidorna av livet är lika viktiga som allting annat.

Betald: Ja

achivementsachivementsachivements

Jesper Blank

karaktär

Jesse Bruce Pinkman
Breaking Bad

Bakgrund: Jesse Bruce Pinkman is the former partner of Walter White in the methamphetamine drug trade. Jesse was a small-time methamphetamine user, manufacturer, and dealer. He was also an inattentive student in Walter White’s chemistry class, but was still able to graduate. In his mid-20s, Jesse became Walt’s business partner in the meth trade. Before his partnership with Walt, he, operating under the pseudonym ”Cap’n Cook”, added a little Chili powder to make his methamphetamine stand out in the market.

Personlighet: Jesse is impulsive and hedonistic, but also personable and possesses street-smarts. He talks in playful slang, frequently using words like ”yo” and ”bitch”, and likes to wear garish clothing that follows the latest trends in youth culture, plays video games, listens to loud music, takes recreational drugs, and drove a car fitted with hydraulics.
Despite ”yo” and ”bitch” being the most famous and popular insult of Jesse, it’s worth noting that Jesse almost never uses the word to describe women. It’s no surprise that Jesse does quite well for himself with the ladies. The two notable exceptions are when he used the word to describe Skyler White (not in her presence) and when he called his mother the word to her face.
Jesse adores women and children, and harming one is a very good way to send him into a murderous rage. Using children in criminal activities is particularly heinous in his eyes.
While Jesse was not a very good student, his mother said that his chemistry teacher, Walter White, saw potential in him. Jesse would later deliver on that potential, producing a product on his own which Walt begrudgingly concedes is as good as what Walt himself produced.

karaktär

Charlie Dompler (Semi-original)
Smiling Friends

Bakgrund: Charlie’s family is cursed with bad luck, and violent accidents often occur to his family. Charlie grows up in a dangerous environment and tries his very best to escape from that reality by helping others.

Personlighet: Charlie is a nonchalant and laid-back critter with a fairly rational and calm outlook on life, if not slightly pessimistic. He tends to speak in a monotone voice, only raising his voice in moments of fear, panic, surprise, or pain. Charlie often acts as the straight man and encourages other characters to calm down in an indifferent manner.

Betald: Ja

achivementsachivements

Hugo ”Pixie” Elfsberg Johansson

karaktär

Walter White (Middle of show, inte helt galen än men inte helt rätt)
Breaking Bad

Bakgrund: Medelklass far och kemilärare i New Mexico som fick cancer och valde att sälja dråger för att betala för det.

Personlighet: Tycks vara en vanlig man som har något fel på sig.

Betald: Ja

achivementsachivements

Troiz Lindgren

karaktär

Jed Olsen ”The Ghostface”
Dead by Daylight

Bakgrund: Olsen had been working at the newspaper for five months when the Roseville Murders began: victims from young to old, stabbed to death in their homes. From the reports, the victims seemed chosen at random, yet the killer knew his way around in the houses. The local police were confounded: the murders were carried with fury akin to a crime of passion yet coldly premeditated.
The murderer also liked to stalk his targets. Two victims had reported being followed on their way home by a dark figure, a few days prior their death. The killer would follow them from Walleyes, a small bar in Northern Roseville, and snap pictures of them at home, while looking for a way in. He could watch the same victim for weeks, meticulously registering their habits and routines. When he felt the urge to kill, he’d visit the most vulnerable victim on his list, and break inside the house quietly.
The whole staff worked on the Roseville Murders story. Olsen was often sent to interview the family of victims and relay official statements from the police. Unknown to everyone at the time, his involvement added to the final body count.
Panic swelled in Roseville when Olsen produced footage of a hooded figure breaking into a house at night. The masked face, a white blur in the dark, stared at the camera for a second, before disappearing inside. “The Ghost Face Caught on Tape” was the resulting article, written by Olsen. He seemed proud of his work at the time, enjoying how the whole town feared his ghost stories.
Weeks later, Olsen left a note on his work desk and disappeared:
”I hope you liked my stories–I enjoyed bringing them to life. Don’t worry, I’m not done.” –Jed Olsen

Personlighet: He is helpful in his own way, can be nice persona, coolheaded when needed to, patient, he loves his job as a journalist. loyality can be discussed, but play the cards right and you might be in good hands… Maybe.

karaktär

Katsuki Bakugo
Boku no Hero Academia

Bakgrund: Katsuki Bakugo grew up in the same neighborhood as Izuku Midoriya since they were young children. Izuku and Katsuki’s other childhood friends gave him the nickname ”Kacchan”. Izuku and the other boys always looked up to Katsuki because of his energy, confidence, and natural-born talents. Because of this praise, Katsuki developed a rather arrogant and self-inflated view of himself and would often pick on Izuku and gave him the nickname ”Deku”.
Once Katsuki developed his Quirk, his aggressive tendencies transformed into heinous bullying. He was constantly praised for his powerful Quirk and other talents. As a result of this, he developed a twisted superiority complex as a young child. Believing himself to be better than everyone else, Katsuki looked down on Izuku especially because he lacked a Quirk altogether.
Despite this, Izuku still considered the two of them to be friends at the time, but things escalated when Izuku tried to help Katsuki after he fell off a small bridge into a stream. Izuku offered a helping hand, but Katsuki’s pride caused him to take this an insult. He believed that Izuku made him appear as if he needed aid from someone who is much beneath him. This would strain the relationship between the two for years to come.

Personlighet: Katsuki is a crude, arrogant, short-tempered, and aggressive person, especially at the beginning of the series. Katsuki tends to come off as unheroic, if not downright villainous for those not familiar with him. This problematic behavior goes all the way back to his early childhood days when he was known to bully a young, Quirkless, Izuku Midoriya. He shows hostility towards Izuku, mainly because of his former Quirkless status.
After being accepted into U.A. and experiencing several personal defeats, one of them even coming from Izuku, Katsuki has gradually changed into a less antagonistic person, albeit still retaining a lot of his unpleasant traits. While often portrayed negatively, Katsuki’s fierce character and competitive drive have actually granted him an important role among Class 1-A, as a sort of inspirational mood-maker.

Betald: Ja

achivementsachivements

Theodore Hedström

karaktär

Gojo Satoru
Jujutsu Kaisen

Bakgrund: Born on the 7th of December 1989, Gojo’s birth shifted the balance of power.  Gojo had a bounty put on his head and was targeted by bounty hunters. During his school years, Gojo was betrayed and had to kill the person he considered to be his closest friend.
Many years later he is known to be the most powerful Jujutsu Sorcerer ever and also teaches at a school for Jujutsu Sorcerers.

Personlighet: Satoru is a complex individual. He is normally seen to be nonchalant and playful towards his students, close colleagues, and friends. However, he is unsympathetic and cruel towards sorcerer executives, an example being his blatant disrespect towards Principal Gakuganji, and his enemies.
Satoru is extremely confident in his abilities and reputation as a powerful sorcerer, believing himself to be invincible. His opinion of others often only go as far as his judgement of their strength, and he is quite apathetic towards anyone he deems weak. Additionally, greatly influenced by his own desire for power, he is very arrogant. He is convinced that he is the strongest in the world, which he technically is.

karaktär

Ryomen Sukuna
Jujutsu Kaisen

Bakgrund: Over a thousand years ago, Sukuna was a human sorcerer that had killed many of the sorcerers from the golden age of jujutsu. After Sukuna had died, his fingers became cursed objects. In his original form, sukuna sported four arms and two faces, however, after Itadori Yuji consumed one of his fingers, Sukuna was reincarnated into Itadori’s body, effectively possessing him.

Personlighet: Sukuna is selfish, cold-hearted, immoral, and exceptionally sadistic. When he was reincarnated shortly after Yuji ingested his finger, he commented, implying the slaughter of women and children and likening them to maggots crawling around. Due to his immense power, he rarely cares about the consequences of his actions, even if these affect his host, Yuji Itadori. In fact, he frequently taunts and insults Yuji, calling him a brat and even laughing at or enjoying Yuji’s despair on multiple occasions.
Sukuna is aware of his immense power and is quite arrogant about it, brutalizing a finger bearer while being patronizing and proclaiming his superiority over it. For this reason, he is highly dismissive of his opponents and rarely takes them seriously, even explicitly stating he would kill Satoru Gojo to his face. However, these brutish traits are not to be confused for stupidity. Sukuna is highly intelligent and manipulative, taking Yuji’s body hostage by tearing out his heart to force him into a Binding Vow. He has also displayed the ability to acknowledge and praise his opponents, as shown by how before killing Jogo Sukuna acknowledged his strength despite having completely overpowered him and told Jogo that he should be proud.

karaktär

Dabi (Touya Todoroki)
Boku no Hero Academia (My Hero Academia)

Bakgrund: (Spoilers ahead) His father, Enji, married his mother Rei in the hopes of conceiving the ”perfect heir” to surpass the no.1 Hero All Might. Touya became their first born and Enji started training him vigorously from an early age. Training was though on Touya but he desperately wanted to fulfil his father’s wishes and become a pro hero. It was soo, discovered that while being born with a fire quirk his body was meant to house an ice quirk, meaning each time he used his quirk he burned himself. This fact made Enji stop training him. While his father refused to train him, Touya trained in secret. As the years went on, Enji had other children, among them Shouto, the perfect heir for Enji. His father’s abandonment and harsh training during his early years left Touya traumatized.
One day while he was up on a hill, training in secret he discovered more how to control his quirk and was excited to show his father what he learned and asked him to meet him up on the hill later, but Enji never showed up, instead opting to stay with his brother Shouto. When Enji never showed up Touya lost control and accidentally started a fire that raged on and burned at around 2,000 degrees Celsius, and he was presumed dead.
However, Touya did not die but was left with severe burns and grew up without his family knowing the truth. The traumatizing abuse Toya experienced throughout his childhood drove him to become a villain, renaming himself Dabi and dyeing his hair black to hide his true identity. As the years passed by, Dabi secretly observed his father’s actions from afar. Accepting his newfound life as a villain, Dabi slowly plotted a plan to ruin Enji’s life by destroying his hero career.

Personlighet: After renaming himself Dabi, he became a stoic, aloof, confident, and focused individual who rarely shows emotion. While rather crude and violent, he’s actually cautious. Overall, Dabi is a highly enigmatic individual who trusts no one, preferring to do things alone and in his own way. He also gives off the impression of knowing more about certain people than he lets on. Despite his usual expressionless behavior, Dabi finds joy in establishing himself as a villain fighting against what he believes to be false heroes, an ideology proposed by his apparent inspiration, Stain. Dabi takes pleasure in taunting heroic figures, students, and Pro Heroes alike, sadistically enjoying the pain he inflicts on others, including those he murders. Sometimes, Dabi engages in psychological warfare in order to unnerve whoever his opposition is while also allowing himself to cool down from his Quirk’s effects.

Betald: Ja

achivementsachivementachivementachivementsachivements

Ellie Alfredsson Lénström

Tonia

Tonia (OC)
Genshin Impact

Bakgrund: The 11-year old, third youngest sibling in a Snezhnayan family of nine. Their traditional, nationalistic household barely got by on ice fishing, but that changed when her brother Ajax began serving for their God’s militia. She was heartbroken when he was sent away, but as his heroic deeds for their nation (horrid to anyone outside it) were heard of, her family quickly got wealthier. A month ago she received her vision, granted by the Anemo Archon after she stood up against a band of bullying Fatui members. She’s currently trying to balance the responsibilities of a vision while hiding it from her family.


Personlighet: An intelligent, but stubborn girl who has learnt to take things like unconditional love for granted. With her childish mind, she could either be seen stepping up to danger claiming to be just as brave as her harbinger brother or she could hide and beg for him to save her. She has excellent geography and writing skills thanks to her correspondence with him over the seas. Her ambition was blessed by the god of freedom, and her freedom comes in the form of a peaceful childhood.

Tomura Shigaraki

Tomura Shigaraki (S3)
My Hero Academia

Bakgrund: Shigaraki is the main antagonist of the My Hero Academia series. He is the leader of the League of Villains, making his first major appearance as one of the main antagonists of the first season. He was raised by his master, All for One, with the goal to kill All Might, the ”Symbol of Peace,” and ultimately destroying the society he represents.

Personlighet: Tomura was initially perceived to be a ”man-child”: arrogant, selfish, dependent, and demanding, becoming angry if things didn’t go his way and likening reality to some sort of video game. Unlike his mentor, Tomura lacks subtlety, preferring to eliminate problems through force. Much like a child, Tomura seemed unable to cope with his own feelings, instead lashing out and abusing both others or himself, tearing at his own neck when he becomes frustrated.

Betald: Ja

Dexter Vallin

karaktär

Saiki Kusuo
The Disastrous Life of Saiki K

Bakgrund: Kusuo föddes den 16 augusti av sina två helt normala föräldrar, däremot var han själv inte lika normal, han hade nämligen fötts med otroliga psykiska krafter. Några exempel på krafter som Kusuo behärskar är transformation, telepati, att kunna flyga, övernaturlig styrka, otrolig intelligens och mycket mer. Men eftersom dessa krafter drog till sig för mycket uppmärksamhet så försökte han gömma dem så gott han kunde. Detta gick tyvärr inte så bra, så Kusuo och hans bror Kusuke fick skapa en lösning. De två bröderna uppfann tillsammans två stycken kontrollanordningar, som Kusuo nu bär dagligen på sitt huvud. Dessa anordningar har sedan dess hjälpt Kusuo att kontrollera sina krafter i vardagen. Under seriens gång så får man bevittna Kusuos vardag i både skolan och även hemma, då han ständigt försöker undanhålla sina psykiska krafter för både utomstående men även sina vänner.

Personlighet: När Kusuo var liten så var han mycket mera öppen till sina känslor. En anledning till detta var för att han inte var medveten om vad hans krafter kunde göra. Men under tidens gång då han ständigt fick gömma sina krafter (som även sakta började förstöra upplevelser för honom) så stängde han in sina känslor mer och mer. Detta resulterade till att han idag är mycket tystlåten och använder sällan sin röst, utan använder istället telepati för att kommunicera med andra människor. Han hatar att stå i rampljuset och försöker ständigt att undvika så många interaktioner med andra människor som möjligt. Kusuo är dock väldigt osjälvisk och är villig att offra sin egen lycka för andras skull. Som när han gav upp sin älskade kaffegele för att ge tillbaka en baseball till ett barn. Han är i för övrigt väldigt ansvarig, envis och intelligent men inte alltid den bästa på sociala koder. Han är rädd för kryp, eftersom han tycker de är äckliga och han kan inte heller läsa av deras tankar. Men han älskar som sagt kaffegele, som är hans favorit mat.

Betald: Ja

Saga Svennersjö

karaktär

River Flumen (OC)

Bakgrund: Growing up as the second oldest of four, River was the first to leave home at age 18. Her family has always been an adventurous family and she grew up going to scouts, and travelling around the world hiking and camping with her family. 

Personlighet: River is an overly stressed individual, in the fact that everything should always be done as fast as possible. But she always procrastinates anyway. She has a habit of talking so fast she stumbles over her words, and gets stuck on one topic for way too long. She gets nervous around people and is shy, but when she gets friends she is often clingy and overly affectionate. She is always polite to people, unless of course they are mean to her friends, when she has been known to plan their murder in intricate detail. She has been known to do stuff on impulse, like cut or dye her hair, get a piercing or try spicy food.

karaktär

Nymphadora Tonks
Harry Potter

Bakgrund: Nymphadora Tonks is a british half-blood witch born 1973 and the only child of Ted and Andromeda Tonks(née Black). Tonks attended Hogwarts from 1984 to 1991 and was sorted into Hufflepuff. She was friends with the gryffindor Charlie Weasley.
After leaving Hogwarts, Tonks joined the Ministry of Magic, and trained to become a Auror under the watchful eye of Alastor ”mad-eye” Moody, qualifying in 1994.
She grew up in Southern England.

Personlighet: Tonks is enthusiastic, bubbly and easily able to make friends with people she has just met. She is eager and is known for using her metamorphmagus gift for lighter purposes, such as experimenting with her appearance for entertainment. She can have difficulty controlling her emotions in some cases, and become angry or sad.
She is very clumsy and Tonks tried to solve her mistakes in unorthodox ways, though they were not always effective. Tonks rather disliked her given name and considered her mother a fool for naming her as such, thus insisting on being called ”Tonks” instead. She often uses the catchphrase ”wotcher” when meeting people. Tonks is an intelligent person but has trouble behaving properly, which can get her in trouble sometimes.

Betald: Ja

achivementachivementsachivements

Hillevi Trollborg

karaktär

Hiromi (Tokuma Hiromi) (OC)
My Hero Academia 

Bakgrund: Growing up in the city of Musutafu with a loving family of five, Hiromi was raised with the ideals of a society that idealizes heroes. Throughout her upbringing, she never really saw the heroes as role models but her altruistic philosophy has guided her on the path to become one herself. Wanting to live close to her family she strived to attend the prestigious hero academy UA. Now in her third year in the B-class, she is now looking forward to beginning her career as a pro hero. After her internship and spending her work-study with the pro hero group ”The wild wild pussycats”, she felt more inspired than ever to complete her studies and venture out in the real world to help others.

Personlighet: Hiromi’s enthusiastic approach and head in the clouds attitude sometimes make her misread social cues but people usually don’t mind since her fox ears and tail always show her true emotions. Aside from her optimistic and altruistic personality i.e: always seeing the best in others, she has the ability to always be late as she always overestimates how much time she has left.
Just as she does not know how to sometimes shut up she never knows when to quit. If you insult her she’ll gladly laugh it off but if you even dare to imagine thinking about hurting those close to her you will be at the mercy of her now fully extended and battle-ready claws. When being pushed beyond her limit (plus ultra) she has a tendency to show off her true animalistic nature and go absolutely feral. Her tunnel vision does not allow her to leave this state until the problem at hand is absolved.
Her physical prowess may be intimidating at first but even at the mention of wordplay she will be immediately disarmed and look about as puzzled as a first grader when asked about quantum physics. Her fox-like characteristics do not extend to being a shady backstabbing character but more of a mischievous and playful person. She physically can not lie due to her tail giving it away but she thinks she’s a master manipulator.

karaktär

Buffy Summers
Buffy The Vampire Slayer (Serie)

Bakgrund: Buffy Anne Summers was a Slayer activated in the late 20th century. Born on January 19, 1981, she was called to be the Slayer in 1996 at fifteen years old. Buffy was originally living in Los Angeles, but, due to an incident involving a gang of vampires at her old high school, she moved to Sunnydale with her mother. There, she acted as guardian of the Hellmouth for seven years before the town’s destruction in mid-2003.

Personlighet: Buffy is unique as a Slayer in that she refuses to give up her ”normal” life for her destiny and works with a group of close friends who know her identity. Buffy’s individualistic and rebellious tendencies culminated in developing an extreme distaste of being manipulated and ”losing control,” particularly when it revolves around her life. Additionally, one of Buffy’s most notable qualities is her frequent sarcasm and ironic sense of humor. She often cracks jokes and puns about her opponents, especially in the midst of battle. She often takes too much enjoyment out of taunting them, usually getting very annoyed when her enemies won’t respond. Her friends will say that she always deploys light-hearted humor to cover up how she truly feels or to avoid uncomfortable situations.
Buffy is also very stubborn, hard-headed and a natural leader, making her at times overly demanding and bossy.She is extremely determined and fiercely independent by nature, detesting giving up or losing battles of any kind, be it supernatural or personal issues. She is also somewhat short-tempered in nature, as it never takes very much to irritate her. Buffy once described herself as ”I am capable of awesome. I’m usually super reliable and conscientious and according to popular report, a little tightly wound”. 

Betald: Ja

Achivementsachivementsachivementsachivementachivementsachivementsachivementachivementsachivements

Nicklas Lindholm – Minion

karaktär

Dr.Pepper
OC / NPC

Bakgrund: Det är okänt vart Dr.Pepper kommer ifrån men han är här nu.

Personlighet: Har personlighetssplittring och kan agera allt från sliskig till söt till spicy och mer där till.

Betald: Ja

achivementsachivements

Daniella ’Danna’ Manthey – Arrangör

karaktär

Voleur De Visage (OC/NPC)

Bakgrund: Voleur de visage, also known as Face Stealer, have very little information as no one whom met them comes back alive.
All that is known is that the Face Stealer appears as the person the victim holds most dear and it leaves the bodies, quite literally, without a face.
So far, it is unknown what the Face Stealer does with all the faces they claim, so beware of any new people you meet.
Most people describe it as monster and others as a cryptid, but everyone can agree upon it being a living nightmare.
The first victim appeared in France around the 1800s, leaving the population in shock as more and more cases appeared over the years.

Personlighet: They’ll come off a sickly sweet, luring their victims into a false sense of security.
It feeds upon the love their victims feel for the illusion of their most beloved and can easily persuade them into doing their bidding.
They also have a great dislike for people whom uses monsters for their own selfish gain, as they are not tools but living beings with thoughts and feelings.

karaktär

Lapiz Lazuli (humanized)
Steven Universe

Bakgrund: Lapis Lazuli is a Lapis Lazuli-type Gem created for Blue Diamond on Homeworld thousands of years before the Gem War. She was imprisoned in a mirror, later being freed and becoming a Crystal Gem.

Personlighet: While she is kind, assured, rapturous, thoughtful and enthusiastic with Steven Universe, Lapis Lazuli is a cunning, vindictive, unscrupulous, distrustful and manipulative towards the Crystal Gems, believing they care more about the Earth than their own kind, likely due to them being unaware for so many years about her captivity.
Overall, Lapis is a passionate Gem who does not hesitate to fight anyone who stands against her, but is completely grateful, solicitous and appreciative to Steven for releasing her and then healing her gem despite being pained at her hand. Lapis is also portrayed as being a loyal and praiseworthy martyr to Steven and willing to suffer if it means protecting him from Jasper or any danger in addition to Malachite.
After overcoming the majority of her traumas Lapis’ true personality seems to be extremely laid back, almost blasé and even somewhat lazy. She seems to be barely fazed towards events like the Rubies’ return and Andy DeMayo yelling at her, being typically seen sitting or lounging around while watching Camp Pining Hearts or reading. Similar to Amethyst she has a habit of sleeping despite not having to, resting on an amp like a pillow while everyone is gathered on the beach at the end of ”Change Your Mind” with Peridot noting that she snores. ”Beta” shows that Lapis has acclimated to living in the barn.

Betald: Ja

achivementsachivements

Zelda Karttunen – Arrangör

karaktär

NPC


Bakgrund: Hemlig

Personlighet: Hemlig

Betald: Ja

achivementsachivements

Tidigare deltagare:

Angelika Hegland – Minion

achivementachivementsachivements

Iris Lafleurie

Jasmin Deza

achivementachivements

Mattias Karlsson

Sedra Bäcklin

Yoplaya Sarandopoulos

achivementsachivements

Achievement:

-#1, Någon gång ska vara första lajvet.
– Replay, Jag kommer tillbaka!
– No change of mind! Bytte eller ändrade inte karaktär.
– 365! Anmälde sig året innan.
– Early Bird. Anmälde eller betalade först.
– Pip! Pip!
– Meiji Mofo.
– Bäst död går till…
– Mest hade karaktären IN.
-Skattanfall! Varning! Det är svårt att hålla masken vid denna spelare!
– Never Trust the Fool… eller?
– Årets skådespelare.
– Regelskapare, har hjälp med att göra spelet bättre/säkrare.
– Silence is Golden.
– Vetskap är Makt.
– DU LEKER MED ELDEN! Du har minst en ARR efter dig!
– Du skrek, Trovärdigt! Arr är imponerade!
– Distraktion! Håller medspelare upptagna när storyn är on-hold.
– Keeping Track. Håller koll på ledtrådar och information.
– Den som väntar på något gott… Varit på ersättarlistan.
– Inne Ute. Behövde agera in fast var OFF.
– Combo Breaker / Du var saknad. Missade minst 1 lajv.
achivements – Alla är med! Alla platser tagna inför det kommande lajvet.
achivements – Alla är med innan nyår! Alla platser tagna innan året tog slut.