Evenemang

Här nedan följer en lista på andra evenemang som
PeppKai UNF/IOGT-NTO arrangerar. Evenemangen är gratis och för alla om inget annat anges.

Var uppmärksamma på att datumen och platserna på vissa event kan ändras på grund av att eventen ska fortfarande bli av och inte behöva ställas in!

Vi försöker dock hålla någonting igång varannan vecka men det brukar kunna bli uppehåll under sommaren då måna åker på semester samt att vi planerar inför våra större event så då brukar små event komma i skym-undan.

Vi håller våra Facebook-evenemang uppdaterade och därav rekommenderar vi att du hålla koll på vår facebooksida.

Var medveten om att alla evenemang har möjligtvis ännu inte planerats in/fått ett datum vilket gör att kalendern kan uppdateras under årets gång.

Större evenemang får ett satt datum flertalet månader i förväg medan mindre evenemang exempelvis källarhäng kan bestämmas samma måndag som den helgen källarhänget sker under.

Var medveten om att det finns en möjlighet att vissa event inte blir av under året pga tidsbrist, för få aktiva personer som kan hålla i evenemanget eller av annan anledning.

Vit Jul 2021 En läckert kul Vit Jul!

Med start den 8 januari kl.15 kommer PeppKai UNF/IOGT-NTO arrangera en övernattningskväll i Djursholms scoutkårs Braheststugan, Väringavägen 27 182 63 Djursholm, där det bjuds på “fancy” middag i form av julmat/svensk husmanskost som övergår i roll-, bräd-, och TV-spel samt “smålekar” med bland annat en favorit i repris, Julmustprovning. Till julmustprovningen kommer det vara MINST 19st julmustar!

Det kommer finnas möjlighet för övernattning för upp till 20 personer.
Glöm ej att ta med dig liggunderlag/luftmadrass, täcke, kudde och andra förnödenheter om du kommer övernatta.

Eventet är gratis att delta på men man behöver föranmäla sig via följande formulär:
https://forms.gle/uGKZsair5EsJfB2cA

Källarhäng

Källarhäng kallar vi de event när vi umgås och hänger källaren.
Vanligtvis befinner vi oss på IOGT-NTO gården i Klara Södra.
Under dessa event brukar vi ha MYCKET skratt, sköna stunder och det är ett jättebra tillfälle att lära känna nya personer och kolla in vilka vi är och vad vi gör om du är intresserad av att möjligtvis bli en del av vår Pepp-familj!

Klara Södra kyrkogata 20 är vanligtvis adressen.
Källarhäng försöker hållas 2 lördagar i månaden

(Spontana) Häng

Ibland händer det att det blir källarhäng på kort varsel.
Under dessa sammankomster blir det mest Wii-spelande.
Om du är i knutarna och har tråkigt är det bara att komma förbi.

Under dessa häng kan det även hända att olika datorspel streamas på föreningens Twitch-kanal: PeppKaiUnf.

OBS: Vi kommer tyvärr inte åt vår egen twitch-kanap för tillfället.

Game of Thrones – The Board Game

Det kommer dagar med jämna mellanrum då det spelas Game of Thrones the Boardgame.

Det brukar hålla på från ca 12:00 till ca 21:00 / 22:00.
Klara Södra kyrkogata 20 är vanligtvis adressen.
Källarhäng försöker hållas 2 lördagar i månaden

Den årliga aktiviteten

Vi brukar ha en årlig lite större mindre aktivitet. 2017 var det resa, lunch och inträde till Aktionbadet Kokpunkten i Västerås och 2018 var det Bowling.

Misströsta inte för att du missade bowlingen! Förhoppningsvis lyckas vi ha 2 event 2018! Andra blir troligtvis Laserdoom i Stockholm.

Detta evenemang är endast för medlemmar.
Håll även utkik för fler evenemang som denna då det även är planerat laserdoom i år.

Sommarevent

Under sommaren är det en bra tid för utomhusaktiviteter.
På listan för möjliga aktiviteter står Meet-ups (sammankomster för konventare), Bad-meets, bärplockning, vattenbrännboll, grillning, övernattning, äventyr/upptäcks-promenader.

Plats är beroende av evenemang. Kolla Facebook-event eller kalendern för mer information.

Mat!

Vi gillar mat! Därför kan det hända att vi äter lunch eller middag tillsammans. Det kan vara att vi lagar mat under event eller går på restaurang.

.
.
.
.
.

Wohoo! Du lyckades hitta Jessica bland allt mörker! Du har gjort henne väldigt glad!
Skriv gärna en kommentar på vår julkalender på facebook eller instagram med ett vagt ord eller mening som beskriver vart eller i vilket skick du fann henne. Se om du kan göra det svårare för andra att finna henne, för vem vill inte ha Jessica helt för sig själv? 😉

PeppKai – The Horror Game

Är du intresserad av att vara med under skapandet av ett riktigt datorspel? Joina PeppKai UNF/IOGT-NTO när vi beger oss ut i skräckspelens värld. Meningen är att när vi är klara ska vi ha ett färdigt skräckspel att dela med oss av till resterande föreningen och möjligtvis även lägga ut för andra att spela.

Säg till Zelda att se till att detta blir av om du är intresserad eller håll utkik efter datum och tid.

Magic the Gathering turnering

Är du intresserad av att lära dig eller redan gillar att spela
Magic the Gathering? Toppen, då är detta eventet för dig! Under en kväll kommer det sättas upp en turnering för att se vem som får mästar-titeln inom föreningen i Magic the Gathering.

Möjligtvis kommande event alt
under plannering

Här nedan kan ni läsa om event som vi skulle tycka vara roliga att arrangera men endast är en tanke eller i planerings stadiet för stunden (oberoende av att informationen kan vara skriven på ett sätt för att sälja in event, det är mer för kul samt för att vi anser det vara roliga och intressanta event).

Det kan handla om att vi behöver flera som är intresserade av att vara med och arrangera eventen, veta hur stort intresse för dessa event är eller bara att vi inte hunnit längre än planeringsstadiet än.

FalCon/Myscon – Endags konvent

Ett mysigt en-dags konvent med TV-spel, Brädspel, Cosplaytävling, Karaoke, andra roligheter OCH LÄSK i centrala Stockholm. Huvudtemat är dricka (så som saft, läsk, te osv).

Namnet kommer från ironin av att vi är ett nykterhetsförbund. Självklart är alkohol och droger förbjudet under alla våra evenemang!

Halloween-/CosplayBal

En kväll fylld av trevliga människor, tilltugg, musik, dans och utstyrsel! Det är någonting som vi önskar se i framtiden! Vad är väl en bal på slottet när PeppKai UNF/IOGT-NTO ordnar en i Hangaren?!

Tillfällig tänkt lokal är Hangaren, Flygfältsgatan 6B, Skarpnäck.

Visa ditt intresse om du önskar att detta evenemang ska sluta vara en dröm och bli verklighet!

PeppKai – The board game

Vad sägs som ett egengjort brädspel till källarhängen? Ska det vara simpel eller komplicerat? Strategi eller tur? Reflexer? Utmaningar? Det finns otroligt mycket som ett brädspel kan baseras på, med hur skulle vårt egna spel se ut?

Säg till Zelda om du är intresserad av att göra ett brädspel eller håll utkik efter datum och tid.

© PeppKai UNF and PeppKai IOGT-NTO