Övriga event

Här nedan följer en lista på andra evenemang som
PeppKai UNF/IOGT-NTO arrangerar. Evenemangen är gratis och för alla om inget annat anges.

Var uppmärksamma på att datumen och platserna på vissa event kan ändras på grund av att eventen ska fortfarande bli av och inte behöva ställas in!

Vi håller våra facebook-evenemang uppdaterade och därav rekommenderar vi att du hålla koll på vår facebooksida.

Var medveten om att alla evenamang har möjligvis ännu inte plannerats in/fått ett datum vilket gör att kalendern kan uppdateras under årets gång.

Större evenemang får ett satt datum flertalet månader i förväg medan mindre evenemang exempelvis källarhäng kan bestämmas samma måndag som den hälgen källarhänget sker under.

Var medveten om att det finns en möjlighet att vissa event inte blir av under året pga tidsbrist, för få aktiva personer som kan hålla i evenemanget eller av annan anledning.

Källarhäng

Källarhäng kallar vi de event när vi umgås och hänger källaren.
Vanligvis befinner vi oss på IOGT-NTO gården i Klara Södra.
Under dessa event brukar vi ha MYCKET skratt, sköna stunder och det är ett jättebra tillfälle att lära känna nya personer och kolla in vilka vi är och vad vi gör om du är interesserad av att möjligtvis bli en del av vår Pepp-familj!

Klara Södra kyrkogata 20 är vanligvis adressen.
Källarhäng försöker hållas 2 lördagar i månaden
(oftast varrannan vecka).

(Spontana) Häng

Ibland händer det att det blir källarhäng på kort varsel.
Under dessa sammankomster blir det mest Wii-spelande.
Om du är i knutarna och har tråkigt är det bara att komma förbi.

Under dessa häng kan det även hända att olika datorspel streamas på föreningens Twitch-kanal

Rollspel med övernattning

Många gånger har vi velat fortsätta rollspela när ett källarhäng har börjat lida mot sitt slut. Därför har vi ibland rollspel med övernattng! Från början var det tänkt som en All-nighter men ingen av deltagarna orkar fortsätta efter att klockan slagit 03:00 pga alla konstiga upptåg under rollspelets gång.

Övernattningar sker i Hangaren (Flygfältsgatan 6b, Skarpnäck)

Studiecirkel - Lajv (avslutat)

Vill du veta hur man gör lajvprops eller önskar bara finslipa dina tekniker? Då är detta en studiecirkel för dig! Detta event är för alla oss som är intresserad av att veta hur man tillverkar olika props, kläder, möjliga sminkningar m.m.

Klara Södra Kyrkogata 20

Spelkväll/lan

Under 2018 är det plannerat att det ska annornas ett lan för de som är interesserade! Datorspel kommer att vara på agendan och varje deltagare får ta med sig egen dator och utrustning. Möjligvis kommer det även finnas TV-spel för de som vill underhålla sig med det istället.

Klara Södra Kyrkogata 20
Datum är inte bestämmt

Den årliga aktiviteten

Vi brukar ha en årlig lite större mindre aktivitet. 2017 var det resa, lunch och inträde till Aktionbadet Kokpunkten i Västerås och 2018 var det Bowling.

Misströsta inte för att du missade bowlingen! Förhoppnigsvis lyckas vi ha 2 event 2018! Andra blir troligtvis Laserdoom i Stockholm.

Detta evenemang är endast för medlemmar.
Håll även utkik för fler evenemang som denna då det även är planerat laserdoom i år.

Sommarevent

Under sommaren är det en bra tid för utomshusaktiviteter.
På listan för möjliga aktiviteter står Meet-ups (sammankomster för konventare), Bad-meets, bärplockning, vattenbrännboll, grillning, övernattning, äventyr/upptäcks-promenader.

Plats är beroende av evenemang. Kolla facebook-event eller kalendern för mer information.

Mat!

Vi gillar mat! Därför kan det hända att vi äter lunch eller middag tillsammans. Det kan vara att vi lagar mat under event eller går på resturang.

PeppKai - The Horror Game

Är du interesserad av att vara med under skapandet av ett riktigt datorspel? Joina PeppKai UNF/IOGT-NTO när vi beger oss ut i skräckspelens värld. Meningen är att när vi är klara ska vi ha ett färdigt skräckspel att dela med oss av till resterande föreningen och möjligvis även lägga ut för andra att spela.

Säg till Zelda att se till att detta blir av om du är interesserad eller håll utkik efter datum och tid.

Magic the Gathering turnering

Är du interesserad av att lära dig eller redan gillar att spela
Magic the Gathering? Toppen, då är detta eventet för dig! Under en kväll kommer det sättas upp en turnering för att se vem som får mästar-titeln inom föreningen i Magic the Gathering.

Klara Södra Kyrkogata 20
Datum är inte bestämmt

Möjligtvis kommande event alt
under plannering

Här nedan kan ni läsa om event som vi skulle tycka vara roliga att arrangera men endast är en tanke eller i plannerings stadiet för stunden (oberoende av att informationen kan vara skriven på ett sätt för att sälja in event, det är mer för kul samt för att vi anser det vara roliga och interessanta event).

Det kan handla om att vi behöver flera som är interesserade av att vara med och arrangera eventen, veta hur stort intresse för dessa event är eller bara att vi inte hunnit längre än planneringsstadiet än.

FalCon/Myscon - Endags konvent

Ett mysigt en-dags konvent med TV-spel, Brädspel, Cosplaytävling, Karaoke, andra roligheter OCH LÄSK i centrala Stockholm. Huvudtemat är dricka (så som saft, läsk, te osv).

Namnet kommer från ironin av att vi är ett nykterhetsfurbund. Självklart är alkohol och droger förbjudet under alla våra evenemang!

Halloween-/CosplayBal

En kväll fylld av trevliga människor, tilltugg, musik, dans och utstyrsel! Det är någonting som vi önskar se i framtiden! Vad är väll en bal på slottet när PeppKai UNF/IOGT-NTO ordnar en i Hangaren?!

Tillfällig tänkt lokal är Hangaren, Flygfältsgatan 6B, Skarpnäck.

Visa ditt interesse om du önskar att detta evenemang ska sluta vara en dröm och bli verkliget!

PeppKai the Dance troupe

Gillar du dans? Gillar du anime-musik och andra låtar inom den östasiatiska populärkulturen? Vill du träna 1 gång i veckan i kombination med att lära dig olika koreografier? Kanske även till och med uppträda med det! Då är detta dansgruppen för dig!

I Solna en gång i veckan träffas vi för att dansa och ha det kul!
Hör av dig till Zelda om du är interesserad av att vara med!

PeppKai - The board game

Vad sägs som ett egengjort brädspel till källarhängen? Ska det vara simpel eller komplicerat? Strategi eller tur? Reflexer? Utmaningar? Det finns otroligt mycket som ett brädspel kan basseras på, med hur skulle vårt egna spel se ut?

Säg till Zelda om du är interesserad av att göra ett brädspel eller håll utkik efter datum och tid.

© PeppKai UNF and PeppKai IOGT-NTO